top of page

za 03 sep

|

Wines Unlimited Amsterdam

Summer Wine Tasting 2022 - Garage Proeverij - Open Air event

Op 3 september organiseert Wines Unlimited een garage proeverij met biologisch/duurzaam geproduceerde en organische wijnen van het eigen continent. Een pure, rauwe locatie waarbij de wijn centraal staat. Powered with Happy Tunes by DJ Miss Carolina Moore & Gourmet Bites by Restaurant Apostrof

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Summer Wine Tasting 2022 - Garage Proeverij - Open Air event
Summer Wine Tasting 2022 - Garage Proeverij - Open Air event

Tijd en locatie

03 sep 2022, 15:00 – 18:00

Wines Unlimited Amsterdam, Spaklerweg 1 M, 1096 BA Amsterdam, Netherlands

Gasten

Over het evenement

Op 3 september aanstaande organiseert Wines Unlimited een garage proeverij met voornamelijk biologisch/duurzaam geproduceerde en organische wijnen van het eigen continent. Een pure, rauwe locatie waarbij de aandacht uitgaat naar de kwaliteit van de wijnen en niks anders. Wines Unlimited staat voor "Affordable sustainable wines" en heeft 25 jaar ervaring in de wijnimport. Natuurlijk kun je ook wijnen halen in schitterende Amsterdamse grachtenpanden of luxe boutiques maar met de opzet van 3 september is je prijs kwaliteit ratio optimaal.

Openlucht zomer proeverij Wines Unlimited, een authentiek klein, maar groeiende wijnimporteur organiseert haar jaarlijkse wijnproeverij dit keer op 3 september 2022 van 15:00 tot 18:00 uur. Tijdens deze proeverij worden verschillende duurzame, biologische en actuele wijnen gepresenteerd en geproefd. Maak op deze avond kennis met meer dan 70 Europese wijnen, exclusief geïmporteerd door Wines Unlimited en enkele partners. Niet alleen vloeien er duurzame wijnen, ook worden 'gourmet bites' van restaurant Apostrof geserveerd. Naast dit alles wordt de middag volmaakt met 'happy tunes' door de DJ Miss Carolina Moore. De scala aan wijnen komen uit Oostenrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk en Portugal, en variëren van rood tot rosé. Voor een ieder wat wils aangezien er ook genoten wordt van mousserende wijnen op deze bijzondere middag. Kom als echte wijnliefhebber of voor de gezelligheid en neem je vrienden mee! Een toegangsticket kost €15 per persoon.

Tickets

  • Summer Wine Tasting 2022

    Tasting Ticket Saturday September 3th

    € 15,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page