



Ambachtelijke klassieke Franse paté
De 'gewone' slager maakt het al lang niet meer zelf, om over de paté in de supermarkt maar te zwijgen...
In Nederland is paté verworden tot een triest smakend fabrieksproduct.
Maar er is GOED NIEUWS...!!!
Per 1 november 2025 bieden wij ambachtelijk gemaakte Franse paté.
Wij bieden 6 variëteiten paté van duurzaam vlees gemaakt.
Meer info : bezoek Madame Paté
Wij leveren aan horeca en particulieren direct uit voorraad te Amsterdam. Wij leveren per doos van 6 uit op
onze horeca uitleveringen dinsdag en donderdag, of wij verkopen per stuk... ophalen in ons magazijn op
vrijdag en zaterdagmiddag 1 pm 6 pm.
AFBakpaté: dat bak-je met gemak
Wat is er nou mooier dan een zelfgebakken paté? Moeilijk, veel werk? Nee hoor, niet met de afbakpaté. Niet ervaren of geen zin/tijd om de slager uit de hangen, dan kunt u met de afbakpaté toch het plezier van zelf paté bakken ervaren! Met gegarandeerd een schone aanrecht en heerlijke bakgeuren.
In 5 eenvoudige stappen zelfgebakken paté
STAP 1
Ontdooi de paté
STAP 2
Snijd het rolletje open en doe de paté in een ovenvorm.
STAP 3
Dek de paté af met aluminiumfolie, prik een pop-up erin of thermometer, en plaats in oven van 110° C
STAP 4
Haal de paté uit de oven wanneer de pop-up opspringt. De kerntemperatuur
is dan 70 ° C. Laat de paté afgedekt afkoelen en plaats in koelkast.
STAP 5
Garneer de paté dit kan met gelei en kruiden zoals rozemarijn.
Versier deze naar hartenlust voor de lol en voor de looks.
Deze door u zelf gebakken paté is het echte genieten...
















